Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
4 berichten.
Jannie van der Kaaij uit Leiden. heeft geschreven op 17/06/2022 om 08:39
Het weekeind voor ouderen in Valkenburg was geweldig. Fijn hotel. Veel gezelligheid.
Anneke uit Leiden heeft geschreven op 16/06/2022 om 20:50
Wat een super leuk weekend voor ouderen...naar Valkenburg ..alles netjes en goed geregeld en de oudjes een heel leuk weekend gehad ..wat een werk en zo liefdevol en geduldig de "begeleiders"....top dat dit kan!!!
Elvira Oomen uit Zoeterwoude heeft geschreven op 04/06/2022 om 17:33
Een stichting met alleen maar toppers. Mensen met een heel groot hart voor de medemens.
Toos Fakkel uit Leiden heeft geschreven op 03/06/2022 om 12:53